Malá veľká záhrada

admin / 07.09.2022

Ani pri malom pozemku nemusíte zabudnúť na váš sen o priestrannej záhrade. Pripravili sme si pre vás zoznam rád, ako využiť aj malú záhradku na maximum. Nájdete v nej oázu pokoja a odpočinku, miesto na stretávanie s priateľmi aj pestovanie zeleniny či ovocia.

Exteriér domu

Čo vám prinesú predokenné rolety

admin / 19.01.2022

Chrániť interiér domu pred nadmerným slnečným žiarením je potrebné počas celého roka. Možností tienenia je pritom niekoľko. V dnešnom článku sa zameriame len na jednu z nich — predokenné rolety.

Exteriér domu

Bioklimatické pergoly — riešenie do každého počasia

admin / 22.06.2021

Prichádza leto — čas, kedy mnohí majitelia domov viac premýšľajú nad vylepšením svojich záhrad a terás. Častým problémom je vybrať vhodné zastrešenie. Aby ste vybrali to správne, mali by ste si odpovedať na otázku, či chcete byť chránení len pred slnečnými lúčmi alebo aj pred dažďom. Ak ste si na obe časti odpovedali „áno“ vaše nároky naplní moderná bioklimatická pergola.

Exteriér domu

Záhrada — vizitka vášho domu

admin / 06.05.2021

Záhrada je považovaná za akúsi vizitku domu. No nielen to je dôvod, prečo sa o jej vzhľad majitelia domov tak veľmi starajú. Záhrada je miesto, kde môžete stráviť veľa krásnych chvíľ s rodinou a užívať si pokojný relax. Prinášame vám niekoľko tipov pre jej skrášlenie.

Exteriér domu

Ako vybudovať kamenné chodníky v záhrade

admin / 17.03.2021

Chodníky v záhrade neplnia len praktickú úlohu, ale stávajú sa neoddeliteľnou estetickou súčasťou celku. Pri ich vybudovaní máte na výber viacero prírodných aj umelých materiálov. Dnes sa spolu zameriame len na jeden z nich a povieme si, ako vytvoriť kamenné chodníky v záhrade.

Exteriér domu

Ako vybrať detské ihrisko do záhrady

admin / 05.02.2021

Každé dieťa sa rado hrá. O to viac, ak sa môže hrať vonku. S detskými kĺzačkami a preliezačkami je o zábavu vždy dobre postarané. Detské ihrisko si môžete zaobstarať aj do vlastnej záhrady. Kým deti sa budú na dvore dobre baviť, vy ich budete mať pod kontrolou bez obáv o ich bezpečie.

Exteriér domu

Ako vybrať záhradný domček

admin / 29.06.2020

Záhrada patrí k obľúbeným miestam na trávenie času celej rodiny. Pri starostlivosti o ňu budete potrebovať náradie. A to je potom potrebné niekde uskladniť. Záhradný domček však nemusí slúžiť len na tento účel. Môžete ho využiť ako dekoračný prvok či miesto na odpočinok. Poradíme vám, ako postupovať pri jeho výbere.

Exteriér domu

Ako osvetliť dom

admin / 11.05.2020

Exteriérové osvetlenie je potrebné najmä pred vchodom do domu, ale aj na osvetlenie chodníka alebo parkovacieho miesta. Nemusí sa však postarať len o to, aby vám posvietilo na cestu do domu. Môže mu dodať jedinečný štýl. Poradíme vám, ako na to.

Exteriér domu

Ako kombinovať kvety v záhrade?

PK, Prodom / 08.03.2020

Kvetinový záhon je ozdobou každej záhrady. Rozkvitnuté kvety tešia svojou vôňou aj farbami. Inšpirujte sa s nami ako správne kombinovať kvety a aké druhy vysadiť, ak nemáte na starostlivosť o záhradu dostatok času.

Exteriér domu

Webstránka:

www.lacne-domy.com

Telefón:

0911 776 232

Emailová adres:

info@lacne-domy.com