Bioklimatické pergoly — riešenie do každého počasia

Prichádza leto — čas, kedy mnohí majitelia domov viac premýšľajú nad vylepšením svojich záhrad a terás. Častým problémom je vybrať vhodné zastrešenie. Aby ste vybrali to správne, mali by ste si odpovedať na otázku, či chcete byť chránení len pred slnečnými lúčmi alebo aj pred dažďom. Ak ste si na obe časti odpovedali „áno“ vaše nároky naplní moderná bioklimatická pergola.

Moderná, funkčná a variabilná

Bioklimatická pergola sa teší dizajnu, ktorý dokonale ladí so súčasnou architektúrou. Obvodové konštrukcie sú rovné, preto jej originálny vzhľad skvele dopĺňa moderné domy a novostavby. Strecha pergoly je tvorená lamelami, môžete sa rozhodnúť tiež pre textilné zastrešenie. Lamely plnia estetickú úlohu a majú tiež svoju funkciu. Ich naklápaním je možné regulovať prenikanie slnečného svetla. Pomocou jednoduchého ovládania spustíte systém naklápania lamiel podľa aktuálneho počasia. V prípade dažďa alebo chladu vám lamely pergoly vytvoria pevnú strechu. Ak je vonku slnečno, sami sa rozhodnete, do akej miery si želáte terasu zatieniť polohovaním lamiel od 0 ° až do 140 °.

Praktické bonusy

Pergolu s naklápacími lamelami je možné nainštalovať k stene, postaviť samostatne, ale je vhodná i do rohu. Rozmermi nie je limitovaná. Šikovní majstri vám nainštalujú potrebné množstvo lamelových modulov a poradia s počtom odtokových stojok. Odtokový systém je vedený cez duté vnútro bioklimatickej pergoly, čím sa nenarúša jej dizajn a riešenie zároveň plní svoju funkciu.

Ak by ste radi využívali svoju terasu celoročne, odporúča sa k bioklimatickej pergole pridať posuvné sklené „steny“. Pred vetrom a čiastočne aj pred chladom z okolia vás ochránia screenové rolety. Čo sa farieb týka, prevedenia nemajú obmedzenie. Hoci základná farebnosť stojí na bielej, antracitovej či šedej, výrobcovia nemajú technické limitácie ani pri iných farbách. Bioklimatická pergola teda bude dokonale ladiť s vaším domom.

admin

Webstránka:

www.lacne-domy.com

Telefón:

0911 776 232

Emailová adres:

info@lacne-domy.com