Úsporné LED žiarovky

Klasické žiarovky sú už dávno prežitkom. K slovu sa hlásia úsporné LED žiarovky. Keďže šetria peniaze aj životné prostredie, získavajú si čoraz väčšiu popularitu. Pred tým, ako vyberiete nové svietidlá do vášho domu, prečítajte si nasledujúce riadky. Dozviete sa všetko, čo by ste mali vedieť o LED svietidlách.

Neuveriteľná životnosť LED

Tradičné žiarovky vydržia svietiť v priemere tisíc hodín. Pri LED je toto číslo až päťdesiatkrát vyššie. Nemusíte tak kupovať 50 klasických, stačí vám jedna LED žiarovka. Kvalitná LED žiarovka vydrží svietiť až neuveriteľných desať rokov. Okrem financií tak ušetríte aj čas na vymieňanie.

LED žiarovky šetria elektrickú energiu

Ihneď po zapnutí začne LED žiarovka svietiť plnou silou. Aj vďaka tomu sa zvyšuje jej životnosť a znižuje spotreba energií. Mnohých od ich používania odrádzajú vyššie vstupné náklady. Kvalitné LED žiarovky sú však z dlhodobého hľadiska lacnejšie. Oproti tradičným žiarovkám dodajú rovnaké množstvo svetla pri spotrebe len 10 – 15 % energie. LED žiarovka premení na svetlo až 90 % spotrebovanej elektrickej energie! Vďaka kvalitnému hliníkovému chladeniu tiež nevyžaruje takmer žiadne teplo. Nedochádza tak k jej prehriatiu.

LED chráni zdravie a životné prostredie

LED technológie neobsahujú žiadne ťažké kovy a ani ortuť. Obe látky sú obsiahnuté v klasických žiarovkách a majú negatívny dopad na ľudské zdravie. Životné prostredie tak chránite hneď dvakrát. Znižovaním nebezpečného odpadu aj spotreby energie.

Vďaka dlhej životnosti LED diód nie je navyše potrebná výroba takého množstva žiaroviek ako pri klasických. Ušetrí sa materiál na výrobu i balenie, čo znižuje množstvo vytvoreného odpadu. Navyše LED žiarovky pomáhajú znižovať obsah oxidu uhličitého v atmosfére.

LED v každej miestnosti

Kde všade sa hodí LED svietidlo? Odpoveď je — všade. LED žiarovky sa vyrábajú v rôznych veľkostiach s rozličným svetelným výkonom. Nahradia klasické žiarovky v lustroch, stolných lampách aj bodovom osvetlení. Trendom v modernej domácnosti je aj doplnkové osvetlenie využitím LED pásov. LED pásy sa dajú sa umiestniť na nábytok, steny aj obrazy. Vďaka pestrej farebnej škále a variabilite dotvárajú atmosféru vo všetkých priestoroch.

PK, Prodom

Webstránka:

www.lacne-domy.com

Telefón:

0911 776 232

Emailová adres:

info@lacne-domy.com