Zariaďujeme detskú izbu: rady a tipy na dekorácie

admin / 04.08.2022

Zariadiť detskú izbu nie je vôbec jednoduché — ide totiž o miestnosť, ktorá má slúžiť viacerým účelom naraz. Preto by ste mali zároveň dodržať potrebné zásady a dokázať tiež popustiť uzdu fantázii. Výsledkom bude funkčná a útulná miestnosť, v ktorej sa deti budú radi zdržiavať.

Interiér domu

Aký obklad vybrať na steny?

admin / 12.04.2021

Interiérové obklady sú využívané najmä v kúpeľni alebo kuchyni, moderné obklady ale vylepšia aj obývačku, spálňu, pracovňu alebo vstupnú halu. Poradíme vám, ako si vybrať ten správny tak, aby ladil so vzhľadom vášho domu a splnil aj svoju funkčnú úlohu.

Interiér domu

Spálňa – vaša útulná oáza

admin / 25.11.2020

K dobrému spánku prispieva pocit domova a pohodlia. Príjemnú atmosféru si preto môžete dotvoriť pomocou rôznych prírodných materiálov, textilu alebo farieb. Prinášame vám niekoľko tipov, ktorými si útulnú spálňu zariadite aj u vás doma.

Interiér domu

Aké zvoliť svetlo do kúpeľne

admin / 07.10.2020

Aj keď v kúpeľni netrávime veľa času, na výbere osvetlenia v tejto miestnosti by ste si mali dať záležať. Správne osvetlenie je tu dôležité na viacero činností. Poradíme vám, ako vyberať svetlo do kúpeľne a na čo všetko pritom myslieť.

Interiér domu

Podlaha do domu — ktorú vybrať?

admin / 03.09.2020

Vybrať tú správnu podlahu do domu vyžaduje porovnanie viacerých parametrov. Na rozhodnutie, ktorú vybrať, si nechajte dostatok času. Okrem dizajnu sa zaujímajte o materiál a jednoduchosť údržby. Ak máte v dome podlahové kúrenie, mala by vás zaujímať aj schopnosť podlahy prepúšťať teplo.

Interiér domu

Aké vlastnosti by mala mať kvalitná sedačka

admin / 16.07.2020

Investovať do kvalitnej sedačky sa určite oplatí, pretože vám bude prinášať radosť a pohodlie počas dlhých rokov. Okrem dizajnu by ste si preto mali všímať aj iné parametre. Z pohľadu kvality a životnosti je dôležitá konštrukcia sedačky aj odolnosť čalúnenia.

Interiér domu

Ako zariadiť malý dom

admin / 11.06.2020

Aj malý dom sa dá zariadiť funkčne a s ohľadom na dizajn bez toho, aby ste mali dojem zaprataného priestoru. Stačí, ak sa budete pri zariaďovaní držať nasledovných rád.

Interiér domu

Úsporné LED žiarovky

PK, Prodom / 01.03.2020

Klasické žiarovky sú už dávno prežitkom. K slovu sa hlásia úsporné LED žiarovky. Keďže šetria peniaze aj životné prostredie, získavajú si čoraz väčšiu popularitu. Pred tým, ako vyberiete nové svietidlá do vášho domu, prečítajte si nasledujúce riadky. Dozviete sa všetko, čo by ste mali vedieť o LED svietidlách.

Interiér domu

Webstránka:

www.lacne-domy.com

Telefón:

0911 776 232

Emailová adres:

info@lacne-domy.com