Od projektu ku kolaudácii

admin / 12.10.2022

Od prvého premýšľania o vašom novom dome až po moment, keď sa do neho konečne nasťahujete, budete musieť prejsť viacerými dôležitými krokmi. Okrem samotnej realizácie stavby je ich ešte niekoľko. Ktoré to sú, vám prezradíme v nasledujúcom článku.

Stavba domu

Akú garážovú bránu si vybrať?

admin / 11.01.2021

Keďže garážová brána tvorí jeden zo vstupov do domu, mala by byť v prvom rade bezpečná. Okrem toho by mala ladiť s farbou fasády a tiež sa prispôsobiť priestorovým možnostiam v garáži či na dvore. Poradíme vám preto, na čo si dať pozor pri výbere, aby presne vyhovovala vašim možnostiam.

Stavba domu

Orientácia domu na svetové strany

admin / 03.11.2020

Keď vyberáte projekt pre rodinný dom, jedna z vecí, na ktoré by ste mali myslieť, je orientácia miestností vzhľadom na svetové strany. Vhodným usporiadaním miestností nielenže ušetríte na vykurovaní ale prinesie vám to aj iné benefity.

Stavba domu

Dom s komorou alebo bez?

admin / 04.08.2020

Vyberáte si projekt domu a neviete sa rozhodnúť, či zvoliť projekt s komorou alebo bez? Nasledujúci článok vám pomôže túto dilemu vyriešiť. Prezradíme vám, čo všetko vám komora prinesie a tiež to, čo robiť, ak sa pre ňu nerozhodnete.

Stavba domu

Menší dom neznamená menej priestoru

lacne-domy / 17.04.2020

Obmedzujú vás finančné prostriedky pri výbere vhodného projektu domu? Na našej stránke nájdete projekty domov, ktoré vám poskytnú dostatok priestoru dokonalým využitím zastavanej plochy. Aj menší, kompaktný dom tak bude zodpovedať všetkým vašim nárokom na bývanie. Prečítajte si, ako vybrať dispozíciu domu, ktorá bude pre vás najvhodnejšia.

Stavba domu

Čo musí obsahovať projekt pre stavebné povolenie?

PK, Prodom / 23.02.2020

Pred začiatkom každej stavby rodinného domu je potrebné získať stavebné povolenie. K jeho vydaniu je okrem iných dokumentov potrebná aj projektová dokumentácia. Tá poskytuje dostatočné podklady pre posúdenie stavby a dodržania podmienok územného rozhodnutia. Viete, čo musí projekt pre stavebné povolenie obsahovať?

Stavba domu

Webstránka:

www.lacne-domy.com

Telefón:

0911 776 232

Emailová adres:

info@lacne-domy.com